woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Oplevering nieuwbouw Yulius in Volgerlanden

1 november 2011 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT -Yulius, organisatie voor geestelijke gezondheid, betrekt een nieuwe locatie in de nieuwe woonwijk Volgerlanden, aan de Elzengaarde 144 in Hendrik-Ido-Ambacht.
Op 1 november wordt deze nieuwbouw opgeleverd door Trivire, die de bouw heeft gerealiseerd.

Het gaat hier om een woonvoorziening voor AWBZ-cliënten met een langdurende zorgbehoefte. Het biedt zo’n 60 cliënten de mogelijkheid om  naast zo zelfstandig mogelijk wonen in een appartement, gebruik te maken van diverse gemeenschappelijke ruimtes. Het doel van deze beschermde woonvoorziening is dat men zo zelfstandig mogelijk functioneert en deelneemt aan het maatschappelijk leven.
Vanaf half januari 2012 wordt de nieuwbouw in gebruik genomen. Voor buurtbewoners en belangstellenden is er op 10 januari van 16.00-20.00 uur een Open Huis. De officiële opening vindt begin februari 2012 plaats.

 

Lees meer over:

volgerlanden yulius elzengaarde
Deel dit bericht met je vrienden!