zondag 23 januari 2022

Alles over Ambacht

Einde reconstructiewerk buurt Dorp in zicht

17 augustus 2011 (door Hans Huisman)

HENDRIK IDO AMBACHT - Sinds begin van dit jaar is de gemeente bezig met het vervangen van de riolering en het herstraten van verschillende straten in buurt Dorp. De werkzaamheden bevinden zich in de laatste fase.

De laatste rioleringswerkzaamheden worden op dit moment afgerond. Vanwege de bouwvak hebben de werkzaamheden twee weken stil gelegen, afgelopen maandag is het werk hervat.

De laatste werkzaamheden betreffen het herbestraten van de Van Elkstraat, tussen de Schultz van Haegenstraat en de Nibbelinkstraat, en de Schultz van Haegenstraat. Met de afronding volgende week komt er een einde aan de rioolreconstructie in diverse straten in buurt Dorp.

 

Deel dit bericht met je vrienden!