zondag 23 januari 2022

Alles over Ambacht

Start aanleg viaduct Onderdijkse Rijweg

17 augustus 2011 (door Hans Huisman)

HENDRIK IDO AMBACHT - Projectorganisatie De Volgerlanden start volgende week met de aanleg van een viaduct in de toekomstige oprit van de Jacobuslaan aansluitend op de Veersedijk. Dit viaduct zal deze wegen te zijner tijd bovenlangs gaan verbinden.
De aansluiting tussen de Burgemeester van Akenwijk, Hooftwijk en het gedeelte van de Onderdijkse Rijweg tussen de huisnummers 260 en 392 zal hierdoor ook in de toekomst in stand worden gehouden. Voor de bouwvak(antie) hebben wel al enkele grondwerkzaamheden plaatsgevonden langs de Onderdijkse Rijweg.

Omleidingsroute
De Onderdijkse Rijweg zal tijdens de uitvoering van bepaalde werkzaamheden (zoals heiwerk) ter hoogte van nummer 260 gedurende enige tijd afgesloten moeten zijn. Het verkeer naar de Van Akenwijk, Hooftwijk en het aansluitend gedeelte van de Onderdijkse Rijweg zal dan tijdelijk worden omgeleid via de route Antoniuslaan, Nijverheidweg, Veersedijk en de op- en afrit nabij de Van Akenwijk en vice versa. Deze omleidingsroute zal met borden worden aangegeven. Indien de aard van de werkzaamheden dit, qua veiligheid, mogelijk maakt, zal de doorgaande route via de Onderdijkse Rijweg zoveel mogelijk worden gehandhaafd. Betrokken bewoners worden via een brief geïnformeerd.

Deel dit bericht met je vrienden!