zondag 23 januari 2022

Alles over Ambacht

Vacature burgemeester voor Hendrik-Ido-Ambacht opengesteld

16 augustus 2011 (door Hans Huisman)

HENDRIK IDO AMBACHT - In de Staatscourant van maandag 15 augustus 2011 staat de vacaturemelding voor het ambt van burgemeester in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Ook op de website van het Ministerie van Binnenlandse zaken is de vacaturetekst te vinden. 

De vacaturemelding volgt op het verzoek tot ontslag van burgemeester Herman Jonker en toekenning daarvan. De profielschets voor de werving van een nieuwe burgemeester voor Hendrik-Ido-Ambacht is op 30 juni 2011 vastgesteld door de gemeenteraad. In diezelfde vergadering stelde de gemeenteraad ook de Verordening op de vertrouwenscommissie en de samenstelling van deze vertrouwenscommissie vast.

De vacaturetekst en meer informatie over de functie van burgemeester is te vinden op de website van de gemeente www.h-i-ambacht.nl onder bestuur en organisatie.

Lees meer over:

burgemeester
Deel dit bericht met je vrienden!