zondag 23 januari 2022

Alles over Ambacht

Twee podiums op BreakFree Festival

16 augustus 2011 (door Hans Huisman)

HENDRIK IDO AMBACHT - Op 24 september 2011 zal voor de derde keer het Break Free Festival worden georganiseerd. Na de succesvolle edities van 2009 en 2010 zal er ook dit jaar weer een spetterend programma zijn, waarin verschillende artiesten hun opwachting maken. Voor de kinderen zal KidsCrew komen, een Nederlands kinderkoor dat liedjes met een christelijke inslag uitvoert, dit vaak in samenwerking met grote artiesten.

Verder zal nieuwkomer Hemelhoog optreden, net als Tangerine and Friends, de christelijke Simon and Garfunkel, die hoge ogen hebben gegooid tijdens de finale van de Grote Prijs van Nederland 2010. De a-meezing, met liederen voor iedereen van welke achtergrond dan ook, zal dit jaar voor rekening van de band LEV worden genomen, waarna Hanne de Vries een gepassioneerd optreden zal weggeven zoals alleen hij dat kan.

De dag zal worden afgesloten door Fabian Willems, die recent een platencontract in de Verenigde Staten heeft ondertekend, en die in zijn muziek invloeden van black gospel, rock, country, klassieke muziek,  R&B, soul, jazz, pop, hip-hop, en Latijnse- en Caribische muziek laat terug komen. Kortom, een geweldige line-up.

Nieuw dit jaar is een tweede podium, genaamd de Buitenkamer, waarop in een huiselijke sfeer enkel singer-songwriters hun muzikale talenten zullen laten horen. Er zal op 6 september op radiozender X-noizz een plaats hier voor worden weg gegeven. Dus heb je talent en wil je optreden op het Break Free Festival? Luister dan op 6 september naar De Soos, op X-noizz webradio.
Ook zullen er enkele workshops worden georganiseerd in de Buitenkamer. Natuurlijk is er naast alle goede muziek, ook ruimte voor cultuur en kinderwerk, zoals Stichting Break Free dat al jaren doet. Er zal ook weer een bekende spreker zijn, die een boodschap heeft voor iedereen. Zijn naam zal bekend gemaakt worden op de website.

Op 24 september 2011 zal het feest weer losbarsten in het Burgemeester Baxpark te H.I. Ambacht, vanaf 13.30 uur. De toegang is ook dit jaar gratis. Voor meer info en aanmelden als vrijwilliger, zie www.breakfreefestival.nl

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!