dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Mannen aangehouden met stroomkabels en inbrekerswerktuigen

12 augustus 2011 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag 12 augustus twee mannen (resp. 26 en 27 jaar) uit Schiedam aangehouden. Agenten zagen de mannen rijden over de A16 en hielden het tweetal ter hoogte van Hendrik-Ido-Ambacht staande voor een routinecontrole. Bij het controleren van de laadruimte van het voertuig troffen de agenten een hoeveelheid stroomkabels aan die vermoedelijk van diefstal afkomstig waren. Ook troffen zij diverse inbrekerswerktuigen aan. De mannen zijn hierop aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor. De kabels en inbrekerswerktuigen zijn in beslag genomen.

Lees meer over:

A16 aangehouden
Deel dit bericht met je vrienden!