zondag 23 januari 2022

Alles over Ambacht

Projectorganisatie start aanleg viaduct Onderdijkse Rijweg

5 augustus 2011 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - Projectorganisatie De Volgerlanden zal na de bouwvakantie, omstreeks maandag 15 augustus, officieel starten met de aanleg van een viaduct. Dit kunstwerk komt in de toekomstige oprit van de Jacobuslaan aansluitend op de Veersedijk. Dit viaduct zal deze wegen te zijner tijd bovenlangs verbinden.

De aansluiting tussen de Burgemeester van Akenwijk, Hooftwijk en het gedeelte van de Onderdijkse Rijweg tussen de huisnummers 260 en 392 zal hierdoor ook in de toekomst in stand worden gehouden. Inmiddels zijn langs de Onderdijkse Rijweg al enkele grondwerken uitgevoerd, zoals eerder vermeld stond in het schema met onderhoudsnieuws.

Wegomleidingen
De Onderdijkse Rijweg zal tijdens de uitvoeringvan bepaalde werkzaamheden (zoals heiwerk) ter hoogte van nummer 260 gedurende enige tijd zijn afgesloten. In die perioden zal het verkeer naar de Van Akenwijk, Hooftwijk en het aansluitende gedeelte van de Onderdijkse Rijweg worden omgeleid via de route Antoniuslaan, Nijverheidweg, Veersedijk en de op- en afrit nabij de Van Akenwijk en vice versa. Deze omleidingroute zal met borden worden aangegeven. Als de aard van de werkzaamheden dit, qua veiligheid, mogelijk maakt, dan zal de doorgaande route via de Onderdijkse Rijweg zoveel mogelijk worden gehandhaafd.

Meer informatie
De gemeente vraagt uw begrip voor enige overlast die met de werkzaamheden gemoeid is. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer D.W. Baan, projectleider Civiele Techniek, van projectorganisatie De Volgerlanden via het algemeen telefoonnummer 14 078.

Deel dit bericht met je vrienden!