zondag 23 januari 2022

Alles over Ambacht

Calkhoven verkozen tot Samsung Elite dealer van het jaar

4 augustus 2011 (door Hans Huisman)

HENDRIK IDO AMBACHT - Calkhoven Sound & Vision Center, gevestigd op winkelcentrum De Schoof mag zich sinds deze week de beste van Europa noemen.
‘Dat is een titel, die je even tot je door moet laten dringen,’ zegt eigenaar Edo Calkhoven trots. ‘We hadden al de titel mooiste Led showroom van 2010 en 2011.
Iedere klant die bij ons binnenkomt kan altijd al rekenen op de allerbeste aankoopbegeleiding, want de kwaliteit is de allerbelangrijkste factor. Wij gaan in op de wensen van de klant met een product dat past en het prijskaartje dat daar aan mag hangen.

Mysterie shopper
Het bezoek en de beoordeling van de mysterie shopper was bij Calkhoven achteraf dan ook geen echte verrassing, maar eerder een bevesteging van 20 jaar hard werken. "Wij begeleiden de klant zoals altijd op een natuurlijke wijze in zijn keuze. De mystery shopper eindigde zeer tevreden met een italiaanse lui espresso bij ons nieuwste paradepaardje: de Bose VideoWave. Een Bose televisie met 's werelds beste geluid zonder speakers en subwoofer. Een geluidsensatie van wereld klasse zonder losse draden en rommel, en dat is alles is wat de klant wil".

Deel dit bericht met je vrienden!