zondag 23 januari 2022

Alles over Ambacht

Mannen met balletjespistool aangehouden

3 augustus 2011 (door Hans Huisman)

HENDRIK IDO AMBACHT - Vier mannen van 19 jaar (3x) en 18 jaar uit Hendrik-Ido-Ambacht zijn op 2 augustus bij het Burgemeester Baxpark aangehouden. De politie had de melding gekregen dat zich op de Ring groepje jongeren zou bevinden, die mogelijk één vuurwapen bij zich zouden hebben, waarop direct agenten ter plaatse gingen.

Na een korte zoektocht werd in het park een aantal jongeren aangetroffen, van wie een aantal aan het signalement voldeed. Zij werden allen gefouilleerd, maar er werd niets gevonden. In een geparkeerde auto werd wel een pistool gevonden en in beslaggenomen. De aanwezige bestuurder en zijn vriend werden direct aangehouden.

Uit nader onderzoek bleek dat twee andere aanwezige mannen ook tot het groepje hadden behoord, waarop ook zij werden aangehouden. Uiteindelijk zijn de vier verdachten na hun verhoor weer in vrijheid gesteld. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt en het nep-vuurwapen is in beslaggenomen.

Deel dit bericht met je vrienden!