zondag 23 januari 2022

Alles over Ambacht

Levensgroot tafelvoetbalspel bij de speelfabriek

2 augustus 2011 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - De Speelfabriek heeft op de valreep nog een extra sponsor binnengehaald. Vrumona (Sisi/Pepsi/Sourcy/etc) leverancier van Plus Volgerlanden zal op vrijdag 5 augustus bij de speelfabriek een levensgroot tafelvoetbalspel zal plaatsen. 2 Teams van 6 personen worden in dit opblaasbare tafelvoetbalspel geplaatst en zitten vast aan een stang. Natuurlijk hoopt stichting Vrij spel dat weer heel veel kinderen komen genieten van de extra activiteit, die alleen mogelijk was door medewerking van eerder genoemde sponsoren.

Op de website www.speelfabriek.tk zijn de laatste wijzigingen in het programma opgenomen. Hier staat ook een bezoekersteller waar u kunt zien hoeveel kinderen de speelfabriek bezoeken.

Lees meer over:

speelfabriek
Deel dit bericht met je vrienden!