zondag 23 januari 2022

Alles over Ambacht

Tweetal aangehouden op verdenking van witwassen

29 juli 2011 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - De politie heeft donderdag begin van de avond twee mannen aangehouden op verdenking van witwassen. Het gaat om een 35-jarige man uit Dordrecht en een 27-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats. De auto met de inzittenden werd gecontroleerd op de A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht. Beide heren bleken na controle flink wat geld op zak te hebben, in totaal zo’n 3300 euro. Gezien hun antecedenten op het gebied van drugs werden beiden aangehouden op verdenking van witwassen. Een derde persoon in de auto – en 36-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats -  kon zich niet identificeren maar had geen geld op zak. Hij krijgt proces-verbaal. De twee andere verdachten zitten nog vast.

Lees meer over:

A16 witwassen
Deel dit bericht met je vrienden!