dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Aanrijding met twee overtreders

25 juli 2011 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - Op zondagavond heeft een 22-jarige man uit Amsterdam een aanrijding veroorzaakt op de afrit vanaf de A16 naar Hendrik-Ido-Ambacht. Surveillerende agenten zagen hoe de automobilist met aanzienlijke snelheid de afrit afkwam en zonder te remmen de kruising over reed. Hierbij raakte hij een voertuig aan de achterzijde dat hierdoor in de slip raakte en in de berm achterwaarts tegen een lantaarnpaal tot stilstand kwam. De automobilist van deze auto – een 57-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht bleek na een blaastest teveel alcohol genuttigd te hebben. Hij blies 2 promille terwijl de grens op 0,5 promille ligt. Zijn rijbewijs is ingevorderd.  De man uit Amsterdam had geen alcohol genuttigd. Tegen beiden wordt proces-verbaal opgemaakt. Beide voertuigen moesten worden getakeld.

Lees meer over:

rijbewijs A16
Deel dit bericht met je vrienden!