zondag 23 januari 2022

Alles over Ambacht

Voetballen op kunstgras ASWH gaat geld kosten

25 juli 2011 (door Hans Huisman)

HENDRIK IDO AMBACHT - Het bestuur van ASWH, de gemeente en de politie hebben er genoeg van dat dagelijks op het kunstgrasveld door Jan en Alleman wordt gevoetbald. Ondanks dat de hekken zijn afgesloten wordt er overheen geklommen om het veld te betreden. Ook de "bosjes" zijn een geliefde plek om op het veld te komen. Hoewel er bordjes "Toegang verboden" hangen, wenst men daar zich niet aan te storen.

Behalve dat er op het kunstgrasveld illegaal gevoetbald wordt, heeft dat als gevolg dat er ook allerlei rotzooi wordt achtergelaten en peuken worden uitgetrapt waardoor brandvlekken ontstaan op het kunstgras. Ook de eigendommen van ASWH ontkomen niet aan vernielingen.

Vanaf nu gaat de politie intensief controle uitoefenen op het ongeoorloofd betreden van het kunstgrasveld. Er worden geen waarschuwingen meer gegeven, degene die zich op het veld bevindt kan onherroepelijk op een bekeuring rekenen. Dit geldt ook voor leden van ASWH. Er wordt niet meer getraind totdat het nieuwe seizoen weer begint.

Zie ook:

Lees meer over:

voetbal kunstgras aswh
Deel dit bericht met je vrienden!