zondag 23 januari 2022

Alles over Ambacht

Nog een week Speelfabriek!

23 juli 2011 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - Vanaf 1 augustus is de speelfabriek in Hendrik-Ido-Ambacht weer geopend. In de eerste 2 weken van de zomervakantie bezochten 1583 kinderen de Speelfabriek en stichting Vrij Spel verwacht in de week van 1 t/m 5 augustus weer veel kinderen te mogen ontvangen. Er komt namelijk zeer waarschijnlijk bezoek van politie, ambulance en de brandweer. Een bezoek van de brandweer staat ingepland op donderdagochtend 4 augustus. Het bezoek van de politie en de ambulance is afhankelijk van de beschikbaarheid van deze diensten. Op de website www.speelfabriek.tk staan de laatste wijzigingen in het programma.

Daarnaast kunnen de kinderen zich vermaken met iedere dag 4 nieuwe knutseltechnieken, maar ook de Playstationcomputers. Buiten is er iedere dag wel een leuk spel en bij warm weer staat er een waterglijbaan van wel 3 meter hoog. Regelmatig wordt het luchtkussen van Vrij Spel opgezet en zijn er tal van extra activiteiten voor de kinderen tot 13 jaar. De Speelfabriek is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.30 t/m 15.30 uur en kost slechts € 2,50 per dag. Een weekkaart kost € 10,= en alle kinderen ontvangen dagelijks één keer gratis drinken. Ook deze week zal stichting Vrij Spel weer 33 Eftelingkaarten verloten onder de kinderen die een weekkaart kopen. Op de website www.speelfabriek.tk worden dagelijks nieuwe foto’s en soms een film geplaatst.

Op 5 augustus is alweer de laatste dag van de Speelfabriek, maar het wordt wel een byzondere dag met extra activiteiten met o.a. een luchtkussen en een kegelbaan. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsoren van de Speelfabriek. Op de website zie je wat er gaat gebeuren.

Aan het eind van de zomervakantie is er van 9 t/m 11 augustus een heel leuk kinderkamp met als thema Olympische Spelen, er wordt 2 nachtjes gekampeerd in het Baxpark . Dit kamp is voor kinderen van 5 t/m 13 jaar en kost slechts 30 euro en dit is inclusief een bezoek aan het zwembad. Iedereen die zich inschrijft via de website maakt kans op kadobonnen van Palm Party House.

Lees meer over:

speelfabriek palm party house
Deel dit bericht met je vrienden!