zondag 23 januari 2022

Alles over Ambacht

Man en vrouw aangehouden langs de A16

19 juli 2011 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - Een 24-jarige vrouw uit Rotterdam en een 36-jarige man uit Groningen zijn maandagavond 18 juli aangehouden langs de A16. Agenten zagen het koppel rijden over de A16 en besloten het tweetal ter hoogte van Hendrik-Ido-Ambacht te onderwerpen aan een routinecontrole. Bij het controleren van de gegevens bleek dat de man gesignaleerd staan omdat hij nog een aantal boetes had openstaan. Hierop werd de man aangehouden en meegenomen naar het bureau. Zijn auto werd in beslag genomen. Toen de vrouw vervolgens niet wilde meewerken met de agenten, is ook de vrouw aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor.

Lees meer over:

A16 aangehouden
Deel dit bericht met je vrienden!