zondag 23 januari 2022

Alles over Ambacht

Jongen met gestolen scooter aangehouden

11 juli 2011 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - De politie heeft in de nacht van zondag op maandag 11 juli een 17-jarige jongen uit Oud-Albas aangehouden op verdenking van diefstal van een scooter. De  jongen werd die nacht door politieagenten met de scooter aangetroffen in een brandgang bij woningen aan de Beemd. Omdat de agenten het vermoeden hadden dat de scooter van diefstal afkomstig was, werd de jongen aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Daar bleek dat het inderdaad om een gestolen scooter ging. Een andere jongen die eveneens in de brandgang aanwezig was wist tijdens de staande houding te ontkomen. De scooter is teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar. De politie maakt proces-verbaal op.

Lees meer over:

diefstal beemd
Deel dit bericht met je vrienden!