zondag 23 januari 2022

Alles over Ambacht

Keukenbrandje op woonboot

9 juli 2011 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - In de nacht van vrijdag op zaterdag 9 juli is korte tijd brand geweest in de keuken van een woonboot aan de kade van de Noord. De bewoners van de woonboot, een 31-jarige man en een 30-jarige vrouw, werden die nacht gewekt door geblaf van hun hond. Vervolgens zagen de twee dat er brand was in de keuken en belden de hulpdiensten. De brandweer kwam hierop ter plaatse en had het brandje, waarbij vooral veel rook vrijkwam, snel geblust. Ambulancepersoneel heeft de bewoners ter plekke gecontroleerd. De twee bleken ongedeerd. De keuken van de woonboot raakte flink beschadigd en de bewoners moesten de nacht elders doorbrengen. De brand is vermoedelijk ontstaan door een pannetje dat op het vuur was blijven staan.

Lees meer over:

brand kade van de noord
Deel dit bericht met je vrienden!