zondag 23 januari 2022

Alles over Ambacht

Dronken automobilist en lastige passagier aangehouden

8 juli 2011 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - Een 19-jarige automobilist uit Hoogblokland en zijn even oude passagier plaatsgenoot en passagier zijn op 7 juli rond 06.00 uur op de Antoniuslaan aangehouden. Agenten troffen het tweetal daar naast een zwaar beschadigde auto aan die op verderop gelegen lichtmast was gebotst. Beide mannen ontkenden dat zij de bestuurder waren, maar na een kort onderzoek werd al snel duidelijk wie de chauffeur was geweest. Hij werd aangehouden wegens het veroorzaken van een ernstig verkeersongeval, het verlaten van de plaats van ongeval en wegens rijden onder invloed. De beginnend bestuurder had zoveel gedronken dat hij zijn anderhalf jaar oude rijbewijs kon inleveren. De passagier vond de aandacht van alle agenten maar niets en besloot ze uit te schelden. Hij mocht daarop, net als zijn maat, mee naar het bureau. Na verhoor zijn beiden heengezonden

Lees meer over:

antoniuslaan
Deel dit bericht met je vrienden!