zondag 23 januari 2022

Alles over Ambacht

Drukte in de Speelfabriek

7 juli 2011 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - Vanaf 4 juli is de speelfabriek in Hendrik-Ido-Ambacht weer geopend. Gemiddeld 180 kinderen per dag bezochten tijdens de eerste dagen van de zomervakantie de Speelfabriek.

De kinderen vermaken zich met iedere dag 4 nieuwe knutseltechnieken, maar ook de Playstationcomputers. Buiten is er iedere dag wel een leuk spel en bij warm weer staat er een waterglijbaan van wel 3 meter hoog. Regelmatig wordt het luchtkussen van Vrij Spel opgezet en zijn er tal van extra activiteiten voor de kinderen tot 13 jaar. De Speelfabriek is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.30 t/m 15.30 uur en kost slechts € 2,50 per dag. Een weekkaart kost € 10,= en alle kinderen ontvangen dagelijks één keer gratis drinken. Op de website www.speelfabriek.tk worden dagelijks nieuwe foto’s geplaatst en hier kunt u ook het gehele programma lezen.

Aan het eind van de zomervakantie is er van 9 t/m 11 augustus een heel leuk kinderkamp met als thema Olympische Spelen, er wordt 2 nachtjes gekampeerd in het Baxpark . Dit kamp is voor kinderen van 5 t/m 13 jaar en kost slechts 30 euro en dit is inclusief een bezoek aan het zwembad. Iedereen die zich inschrijft via de website maakt kans op kadobonnen van Palm Party House.

Stichting Vrij Spel de organisatie achter de speelfabriek en het kamp is blij dat zij samen met zo’n 40 vrijwilligers weer honderden kinderen een leuke vakantiebesteding kan bieden.

Lees meer over:

speelfabriek
Deel dit bericht met je vrienden!