zondag 23 januari 2022

Alles over Ambacht

Vocal Popgroup Re-flax overhandigt cheque aan Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker

5 juli 2011 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - Op 4 juli heeft  songcoach Dennis van der Vegt, namens Vocal Popgroup Re-flax uit Hendrik-Ido-Ambacht,  een cheque ter waarde van € 750,00  overhandigd aan Joost Pastoor en Angela Poort, voorzitter van Vereniging 'Ouders, Kinderen en Kanker' (VOKK).
 
Dit bedrag is de opbrengst van de veiling van foto’s die te zien waren tijdens de tentoonstelling “10 jaar Re-flax”. Deze tentoonstelling vond plaats in cultureel centrum Cascade tijdens de jubileumshows van Re-flax in mei.
 
Met deze actie wil Re-flax hun vriend Joost en alle andere kinderen die vechten tegen kanker steunen. Het geschonken bedrag wordt door Joost gebruikt voor het project ‘Kanjerkralen’ van de VOKK. Een machtig mooi beloningssysteem door de VOKK in het leven geroepen voor oncologiepatiëntjes. Bij elke ingreep/behandeling hoort een mooie fleurige kraal, deze kraal verzacht de pijn en het verdriet. Ook nodigt de kanjerkralenketting uit tot gesprek en dus tot verwerking. Anderen zien wat er allemaal is gebeurd, wat het ook weer een stuk indrukwekkender maakt.
 
Wilt u meer informatie over de “Kanjerkralen” of de andere projecten van Joost? Of wilt u hen ook steunen? Kijk dan op: www.joostandfriends.nl/.
 
Voor meer informatie over Vocal Popgroup Re-flax kunt u kijken op www.re-flax.nl.

Lees meer over:

reflax
Deel dit bericht met je vrienden!