woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Aanrijding met letsel op Veersedijk

5 juli 2011 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - Op de Veersedijk in Hendrik-Ido-Ambacht heeft maandagmiddag 4 juli 2011 een eenzijdig verkeersongeluk plaatsgevonden. Het ongeluk gebeurde omstreeks kwart voor vier. Een bestuurder van een personenauto is mogelijk onwel geworden, waarna hij het macht over het stuur verloor.

Daarbij raakte hij onder andere een lantaarnpaal en de bossages, de auto kwam tot stilstand op een bedrijfsterrein. Aanvankelijk werd gedacht dat de bestuurder bekneld zat, waarna ook de brandweer ter plaatse werd verzocht. Gezien de medische toestand werd uit voorzorg ook een traumahelikopter naar het incident gestuurd, maar deze werd gecanceld.

De inzet van de brandweer bleef beperkt tot het veiligstellen van de personenauto. De bestuurder is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Er deden zich verder geen persoonlijke ongelukken voor. De verkeersongevallenanalisten (VOA) van de politie Zuid-Holland Zuid onderzoekt de toedracht van het incident.

   
   

Foto's: Gerben van den Boom

Lees meer over:

ongeval Veersedijk
Deel dit bericht met je vrienden!