zondag 23 januari 2022

Alles over Ambacht

Vrouw licht gewond na aanrijding

3 juli 2011 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - Een 53-jarige vrouw uit Hendrik-Ido-Ambacht is zaterdagavond 2 juli licht gewond geraakt bij een aanrijding tussen twee personenauto’s. Een 25-jarige Slowaakse man reed op de A16 en nam de afslag Hendrik-Ido-Ambacht. Hij bedacht zich echter dat dit de verkeerde afslag was en wilde onderaan de afrit gekomen direct doorrijden naar de oprit om de A16 terug op te gaan. Hierbij zag hij de vrouw over het hoofd die met haar auto over Hendrik-Ydenweg in de richting van Hendrik-Ido-Ambacht reed. Een aanrijding kon niet worden voorkomen en de Slowaakse man botste met zijn auto tegen de zijkant van de auto van de vrouw. De vrouw liep enkele lichte verwondingen op en is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De man bleef ongedeerd. De beide auto’s moesten worden getakeld.

Lees meer over:

gewond
Deel dit bericht met je vrienden!