maandag 29 november 2021

Alles over Ambacht

Autobestuurder werkt niet mee

29 mei 2011 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - Een 52-jarige automobilist uit Hendrik-Ido-Ambacht heeft niet meegewerkt na zijn aanhouding. Bij de politie kwam op zondag 29 mei 2011 rond 01.15 uur de melding dat er een auto over de rijksweg A16 reed waarvan de bestuurder mogelijk onder invloed van alcohol was. Een getuige reed achter dit voertuig dat stopte op de Hoekkamp in Hendrik-Ido-Ambacht. De 52-jarige was de bestuurder en uit de blaastest bleek dat hij inderdaad teveel gedronken had. De man wilde zijn naam niet geven. Uiteindelijk zei hij op het bureau dat zijn paspoort in zijn jas zat. Vervolgens weigerde de verdachte de ademanalyse tot drie keer toe. Ook bleek dat de man geen Nederlands rijbewijs heeft.

Lees meer over:

A16 alcohol automobilist
Deel dit bericht met je vrienden!