dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Breakfree Festval komt met 2e podium

29 maart 2011 (door Hans Huisman)

HENDRIK IDO AMBACHT - Na de mooie dagen in 2009 en 2010 zal Stichting Break Free ook in 2011 weer het Break Free Festival organiseren. Stichting Break Free is een stichting die door middel van muziek en sprekers op een laagdrempelige manier het evangelie wil brengen. Ook dit jaar belooft het weer een fantastische dag te worden, met een aantal bekende artiesten uit de gospelwereld.

Voor de kinderen zal KidsCrew komen, een Nederlands kinderkoor dat liedjes met een christelijke inslag uitvoert, dit vaak in samenwerking met grote artiesten.

Een andere artiest die zal optreden is Hemelhoog. Aanbiddingsmuziek is er de laatste jaren in alle soorten en maten, maar de Nederlandse groep Hemelhoog weet op debuutalbum "Geheel voor Hem" toch verrassend nieuwe paden in te slaan. Muziek die even aanstekelijk als eigenzinnig uit de speakers knalt, met direct meezingbare Nederlandse teksten die toch de diepte ingaan. Denk aan de hoekige beats van Editors, de synth-loopjes van The Killers en de onweerstaanbare melodieën van Snow Patrol en je krijgt een idee in welke hoek de groep zich muzikaal bevindt. De overige artiesten zullen zo snel mogelijk bekend worden gemaakt.

Nieuw dit jaar is een tweede podium, waarop in een huiselijke sfeer enkel singer-songwriters hun muzikale talenten zullen laten horen. Ook zullen er enkele workshops worden georganiseerd.
Natuurlijk is er naast alle goede muziek, ook ruimte voor cultuur en kinderwerk, zoals Stichting Break Free dat al jaren doet. Op 24 september 2011 zal het feest weer losbarsten in het Burgemeester Baxpark te H.I. Ambacht. Voor meer info op aanmelden als vrijwilliger, zie www.breakfreefestival.nl

Zie ook:

Lees meer over:

festival christelijk breakfree
Deel dit bericht met je vrienden!