woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Veel fans voor Gerard Joling bij Free Record Shop

28 maart 2011 (door Hans Huisman)

HENDRIK IDO AMBACHT - Gerard Joling trakteerde zijn fans de afgelopen week bij verschillende Free Record Shop-vestigingen op een signeersessie en optreden.
Op zaterdag 26 maart 2011 kwam Gerard Joling langs bij Free Record Shop in Hendrik Ido Ambacht in de Schoof. Joling nam uitgebreid de tijd om een praatje te maken met zijn fans, ze te voorzien van een handtekening en zong ook live zijn nieuwe single.
Geer zelf was aangenaam verrast door de vele mensen die aanwezig waren. “Het was toch een beetje miezerig weer en dan is het altijd even afwachten. Maar in Hendrik Ido Ambacht waren er heel wat mensen en dat is leuk”, aldus de Topper.

Lees meer over:

de schoof freerecordshop
Deel dit bericht met je vrienden!