dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

John F. Kennedyschool naar Ouwehands Dierenpark

25 maart 2011 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - Op 24 maart was het eindelijk zo ver:  het schoolreisje!  Alle onder- en middenbouwgroepen van de John F. Kennedyschool locatie Volgerlanden gingen met 3 bussen naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Na een gezellige rit zijn de kinderen met de hulpouders in verschillende groepjes de dierentuin rond gegaan. Er was een heleboel te zien: van babyijsbeertjes tot tijgers, van olifanten tot apen. De brutale pinguïns waren heel grappig, als je je vinger in het water stopte, zwommen ze er heel snel naar toe. Om 12.00 uur zijn de kinderen met z’n allen gaan eten bij het verblijf van de stokstaartjes, alleen jammer dat de stokstaartjes tijdelijk waren verhuisd. De kinderen hebben ook heel veel gespeeld in de verschillende speeltuinen. Het mooiste was toch wel de junglespeeltuin: Ravot Aapia. Hier konden ze net als de otters en doodshoofdaapjes klimmen en klauteren en je kon er ook met een treintje boven de dierentuin rijden. Deze grote, houten waterspeeltuin was misschien wel het leukste onderdeel van de hele dag voor een heleboel kinderen. Kortom, het was een leerzame, maar vooral gezellige zonnige dag.

Deel dit bericht met je vrienden!