woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Keuzecursus op de John F. Kennedyschool

19 maart 2011 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - Na de voorjaarsvakantie is op de John F. Kennedyschool locatie Volgerlanden de keuzecursus weer van start gegaan. Tijdens deze lessen worden er allerlei creatieve activiteiten met de leerlingen gedaan. De leerlingen kunnen uit verschillende onderwerpen kiezen, namelijk:
Spaans, schaken, vulkanisme, striptekenen, breien, speksteen, mozaïeken, timmeren, streetdance, schminken, spijkerplankje, taart versieren met marsepein en chocolade spuiten, kaarsen gieten en decoreren, ontwerp alles voor je idool en strijktekening.
Op drie vrijdagochtenden werken de kinderen aan een onderwerp. De leerlingen van groep één tot en met acht zitten door elkaar in kleine groepjes. Dit kan omdat er erg veel enthousiaste ouders zijn, die ons die ochtend assisteren. Iedere vrijdagochtend is weer te zien dat de leerlingen met heel veel plezier aan hun creatieve onderwerp werken.

Deel dit bericht met je vrienden!