woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Super De Boer wordt omgebouwd tot Jumbo

17 maart 2011 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - De inwoners van Hendrik Ido Ambacht kunnen binnenkort terecht bij Jumbo Supermarkten. Vanaf woensdag 18 mei kunnen zij hun boodschappen doen in de nieuwe winkel aan de De Schoof 120, dat nu nog opereert als Super De Boer van Daalhuizen. Op die dag wordt de winkel ook feestelijk geopend.

Vanaf 2 mei 2011 gaat Jumbo aan de slag met de inrichting van deze nieuwe vestiging. De winkel, die wordt gerealiseerd door een speciaal winkelombouwteam, vervangt de bestaande Super de Boer vestiging. Alle huidige medewerkers van deze winkel gaan aan de slag in de nieuwe Jumbo vestiging en krijgen een speciale opleiding van Jumbo.

De Jumbo winkel heeft een zeer ruime verkoopvloeroppervlakte van circa 1340 vierkante meter, waardoor de unieke Jumbo formule goed kan worden neergezet. Formuledirecteur Colette Cloosterman - van Eerd is ontzettend blij met deze nieuwe Jumbo. “Bij Jumbo staan de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service centraal. Na de opening kunnen de inwoners van Hendrik Ido Ambacht met eigen ogen zien wat de kracht van de Jumbo formule is.” De winkel wordt voorzien van een versplein. Hier vindt de klant ambachtelijke producten waar de winkels van Jumbo Supermarkten bekend om staan. Klanten kunnen bij Jumbo terecht voor een assortiment van ruim 32.000 producten.

Medewerkers
Alle medewerkers van de Super de Boer winkel gaan over naar Jumbo. Daarnaast zal het team van ondernemersechtpaar Marcel en Paqui van Daalhuizen worden uitgebreid met een aantal nieuwe mensen. De wervingscampagne is al van start gegaan.

Eén van de opleidingen die medewerkers ondergaan is de 7 Dagelijkse Zekerhedentraining. Dit zijn de beloftes waarmee Jumbo de unieke formule garandeert: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. “Deze combinatie van service-elementen wordt door geen enkele andere supermarkt in Nederland op deze manier uitgevoerd. Daarom is het belangrijk dat we alle nieuwe Jumbo medewerkers goed opleiden", aldus Cloosterman - van Eerd.

Opening
De opening van de winkel in Hendrik Ido Ambacht staat gepland op woensdag 18 mei 2011. Tijdens de opening worden diverse feestelijke acties gehouden om de komst van de nieuwe Jumbo winkel te vieren en de klanten welkom te heten.

Jumbo Supermarkten
Jumbo Supermarkten is de afgelopen jaren zeer snel uitgebreid. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde supermarktketens van Nederland. Eind 2010 is Jumbo uitgeroepen tot beste winkelketen in de categorie Supermarkten. Door de overname van Super de Boer zet Jumbo Supermarkten de groei van de afgelopen jaren in versneld tempo door.

Lees meer over:

opening jumbo supermarkten
Deel dit bericht met je vrienden!