dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Lange files door aanrijding op A16

16 maart 2011 (door Ad van Herk)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Een aanrijding tussen twee personenauto’s en een vrachtwagen op de A16 heeft op 16 maart om 06.15 uur tot een lange file geleid. Er vielen geen gewonden.

Een 22-jarige automobilist uit Rotterdam zag de personenauto die vóór hem reed kennelijk te laat en botste op de achterkant. De bestuurder van deze auto, een 34-jarige man uit Sprang-Capelle, verloor hierdoor de macht over het stuur en botste tegen de vangrail. Vervolgens schoot deze auto weer de rijbaan op en werd deze aangereden door een vrachtwagencombinatie, bestuurd door een 56-jarige chauffeur uit Rijen. De personenauto kwam vervolgens tegen de aanhanger van de vrachtwagen terecht die een klapband kreeg.

De vrachtwagen en de auto van de Rotterdammer kwamen op de vluchtstrook tot stilstand. De auto van de man uit Sprang-Capelle bleef uiteindelijk op de rijstrook stilstaan. Beide personenauto’s en de vrachtwagen werden weggesleept. Voordat dat gebeurd was en de situatie weer normaal was, waren enkele uren verstreken en was een lange file ontstaan.

Deel dit bericht met je vrienden!