dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Alle collegeleden Hendrik-Ido-Ambacht doen mee aan NL DOET

16 maart 2011 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - Alle leden van het college van Hendrik-Ido-Ambacht doen vrijdag 18 maart mee met NL DOET. Zij helpen die dag allemaal een vereniging of organisatie in Hendrik-Ido-Ambacht, om zo extra aandacht te vragen voor het vrijwilligerswerk.
NL Doet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Tijdens NL DOET steken mensen in het hele land de handen uit de mouwen. Zij zetten zich vrijwillig in voor diverse organisaties.

Aan de slag op vrijdag 18 maart
Wethouder Teunis Stoop
wordt verkeersbrigadier bij de Willem de Zwijgerschool (Graaf Willemlaan 20). Hij helpt de school kinderen om veilig over te steken van 8.15 tot 8.30 uur en van 12.15 tot 12.30 uur.
 
Wethouder Michiel van der Vlies gaat mee als bijrijder om maaltijden te bezorgen. Hij vertrekt om 12.00 uur vanuit Wielzate activiteitencentrum (Van Kijfhoekstraat 146). Na het helpen met het inladen van de auto, zal hij op verschillende adressen maaltijden overhandigen.
 
Wethouder Floor van de Velde is vanaf 13.00 uur te vinden in het Jeugdspeelpark (Van Kijfhoekstraat 302). Hier helpt hij mee bij het plaatsen van een familieschommel. Deze schommel is geschonken door een gehandicapt kindje, dat regelmatig in het Jeugdspeelpark komt. Het speeltoestel stond eerst in de eigen achtertuin, maar daar is helaas geen ruimte meer voor. Daarom mag de schommel nu in het Jeugdspeelpark geplaatst worden.

Gemeentesecretaris Dré Martens gaat lijnentrekken bij de voetbalvereniging ASWH (sportpark Schildman, Reeweg 7b). Daar begint hij om 13.15 uur.
 
Wethouder André Flach maakt met bewoners van de Blije Borgh een rondrit door Hendrik-Ido-Ambacht. Hij vertrekt vanuit de Blije Borgh (Gerard Alewijnsstraat 18) om 13.30 uur.
 
Burgemeester Herman Jonker sluit de dag af. Hij staat 's avonds vanaf 20.00 uur achter de bar bij Dock-03 (Hoge Kade 58) tijdens een jongerenavond.

Deel dit bericht met je vrienden!