woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Politie zoekt getuigen van grootschalige vernieling

14 maart 2011 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - De politie is dringend op zoek naar mensen die meer weten over twee jongens van zo’n 16 jaar die op 13 maart tussen 04.00 en 06.00 uur in de wijk Krommeweg een spoor van vernieling hebben getrokken.

De in het donker geklede jongens gooiden in diverse straten met stenen en vernielden daar autoruiten en ruiten van woningen. Ook liepen diverse auto’s deuken op en werd een muur van een woning beschadigd. De totale schade loopt in de duizenden euro’s. De vernielingen vonden plaats in de Ring, Strobenen Bogerd, Vredenborg, Pruylenborg en Groeneveld.

De politie komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest en/of andere informatie hebben die de politie helpt de verdachten te vinden. Zij kunnen bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en vragen naar de politie in Hendrik-Ido-Ambacht. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000 (gratis).

Deel dit bericht met je vrienden!