woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Jaarlijkse georganiseerde bridgedrive door de Bridgeclub ‘t Ambacht HJS

14 maart 2011

HENDRIK IDO AMBACHT - Afgelopen zaterdag vond weer de jaarlijkse door de Bridgeclub ‘t Ambacht georganiseerde HJS bridgedrive in Cascade plaat. Winnaars in de hoogste groep werden de heren Jan van Panhuis en Durk Fekkes met het dit maal niet zo hoge percentage van 56,5%.

In de B-groep waren Anke Bakker en Peter Verbeek eerste met 60,7%, in de C-groep  de dames Nel van Winden en Garda Tas met 59,8%, in de D-groep het echtpaar Kemseke met 61%, in de E-groep het echtpaar Visser met 59,8%, in de F-groep Thea Isenia en Petra Plooster met 59,8%, in de G-lijn Cokky Harms en Pia Monteny met 58,6% en tenslotte konden in de H-lijn de dames Beverly Bouwman en Nel Sleeuwenhoek als eerste hun prijs afhalen van de fraaie prijzentafel.

Deel dit bericht met je vrienden!