woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Automobilist negeert stopteken en gaat ervandoor

30 januari 2011 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - De politie heeft zaterdagnacht twee inzittenden van een auto aangehouden op de A20 nabij de afrit Capelle aan de IJssel. Surveillerende collega’s in de omgeving Dordrecht wilden de automobilist en bijrijder controleren op de A16 bij afslag Hendrik-Ido-Ambacht maar de bestuurder gaf plankgas richting Rotterdam toen hij doorhad dat hij aan de kant werd gezet.

Er volgde een achtervolging waarbij collega’s van Rotterdam-Rijnmond hielpen de bestuurder tot stilstand te krijgen. Dit lukte op de A20. De bestuurder – een 34-jarige man uit Zwolle – was direct recalcitrant en werd aangehouden. De passagier – een 40-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats kon zich niet identificeren. In de auto vonden de agenten drank, drie laptops en inbrekersgereedschappen.

Na contact met de politie Zwolle bleek daar een aangifte opgenomen te zijn van diefstal van drie laptops. De twee verdachten zijn ingesloten en worden overgedragen aan de politie in Zwolle.

Lees meer over:

diefstal A16 aanhouding
Deel dit bericht met je vrienden!