woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Ook in H.I.Ambacht zijn roetdeeltjes neer gekomen

7 januari 2011 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - De brand bij Chemie-Pack in Moerdijk geblust.
 
Alle beperkingen, zoals het sluiten van het spoor tussen Dordrecht en Breda en de afsluitingen op de A16 en N3, zijn opgeheven. Bewoners in de gealarmeerde gemeenten hoeven niet meer binnen te blijven en ramen en deuren te sluiten. Er is afgeschaald naar GRIP-2. Dit betekent dat de coördinatie bij de operationele diensten ligt.
 Mogelijke (roet)deeltjes zijn alleen bij daglicht waar te nemen. Om die reden wordt er donderdag 6 januari vroeg door de Milieudienst in de betrokken gemeenten (Strijen, Binnenmaas en delen van Dordrecht) in onze veiligheidsregio een controle uitgevoerd om na te gaan of deze waarneembaar zijn. Ook in H.I. Ambacht kwamen roetdeeltjes neer (zie bijgevoegde foto van een dakraam)

Veiligheidsregio ZHZ

Foto: Cees Korteland

Deel dit bericht met je vrienden!