dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Sparen voor gratis boodschappen bij Super de Boer van Daalhuizen

29 november 2010 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - Vanaf maandag 29 november kunnen klanten voor het vijfde opeenvolgende jaar sparen voor het gratis Mooi Meegenomen Pakket. Het pakket met een waarde van ruim 40 euro zit ook dit jaar weer vol met lekkere, nuttige en leuke producten. Daarnaast krijgen klanten met de bijgesloten waardebonnen ruim 300 euro korting op uitjes, sieraden en merkproducten. Kortom, een feestelijke maand met zeer veel voordeel.

Bij besteding van iedere € 10,- en wekelijks wisselende actieproducten ontvangen klanten van 29 november 2010 tot en met 30 januari 2011 een gratis zegel. Met 45 zegels is de spaarkaart vol en kunnen ze een gratis Mooi Meegenomen Pakket ophalen gevuld met verschillende gezinsartikelen zoals schoonmaakartikelen, lekkernijen en cosmetica. De eerste twee zegels krijgen alle klanten cadeau van Super de Boer van Daalhuizen.

Suzanne van ’t Zand, promotiemanager bij Super de Boer: “Ieder jaar wordt weer bevestigd dat het Mooi Meegenomen pakket zeer gewaardeerd wordt door onze klanten. Vooral in de over het algemeen wat duurdere decembermaand is het voor onze klanten mooi meegenomen dat ze kunnen sparen voor gratis boodschappen. Omdat de actie tot eind januari doorloopt is het ook nog eens een zeer voordelig begin van het nieuwe jaar. Bovendien zorgt de gevarieerde samenstelling van het pakket ervoor dat er voor elk wat wils inzit.”

Korting op uitjes, sieraden en merkproducten
Het Mooi meegenomen pakket bestaat uit 16 gratis a-merk producten, zoals Lipton thee, Dreft vaatwastabletten, Lu ontbijtcrackers en Gillette deospray. Naast deze producten is er ook een kortingsbonnenboekje toegevoegd. De bonnen zijn goed voor flinke kortingen bij elf Nederlandse attractieparken en musea, waaronder Duinrell, Snowworld, Hellendoorn en Madurodam. Daarnaast krijgt de klant korting op unieke sieraden van het merk Shenza en vakantiepark Sunparks. En ook ruim na de feestdagen kunnen klanten van Super de Boer nog genieten van het Mooi meegenomen pakket. In het pakket zitten 15 kortingsbonnen die goed zijn voor productkortingen op aantrekkelijke A-merk producten.

Lees meer over:

supermarkt super de boer
Deel dit bericht met je vrienden!