maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

Diesellekkage vrachtauto op bedrijventerrein

27 november 2010 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - Op een bedrijventerrein in Hendrik Ido Ambacht is vrijdag 26 novemer 2010 op zaterdag n27 november 2010 nacht een paar honderd liter dieselolie uit een vrachtwagen gelekt. De vrachtwagen stond geparkeerd op het Grotenoord.

Volgens de politie heeft iemand mogelijk geprobeerd om de olie uit de vrachtwagen te stelen. Er was ook ingebroken in de truck. Een paar honderd liter van de dieselolie is in een rioolput gestroomd. De brandweer heeft het lek gedicht, en is bezig om de olie op te ruimen.

Volgens de politie wordt er de laatste tijd wel vaker dieselolie uit vrachtwagens gestolen. Dat zou met name gebeuren op parkeerplaatsen langs de A15 en de A27.

Bron RTV Rijnmond

Foto: Pieter de Kreij

Lees meer over:

lekkage grotenoord
Deel dit bericht met je vrienden!