maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

Govert van Rijswijk en Arie Huisman winnen VAT Bridgedrive

14 november 2010 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - Op zaterdag 13 november vond weer de jaarlijkse VAT bridgedrive in Cascade plaats. De zaal was helemaal vol en helaas konden niet alle inschrijvers aan de drive deelnemen en moesten een plaatsje nemen op de reservelijst.

Winnaars in de hoogste lijn werden de heren Govert van Rijswijk en Arie Huisman uit Gorinchem met 60,1%. In de B-lijn werden Els Krommenhoek en Tiny Bergsma eerste met 58,3%, in de C-lijn waren dat Rob Kaper en Chris van Eck met 59,9%, in de D-lijn Chris Fischer en Bas Visser met 63,1%, in de E-lijn Tiny Hemmers en Toon van de Stelt met 60,7%, in de F-lijn Fransje Lodder en Lia Russeler met 63,7%, in de G-lijn het echtpaar Raadsen met 64,5%, in de H-lijn Wilma Suykerbuyk en Ria van Wezel met 62,2% en tenslotte konden Peter Aanen en Ans Spuy met 61,9% als eerste hun prijs afhalen van de prachtige prijzentafel die opgesteld stond in de grote zaal van Cascade.

Lees meer over:

bridgeclub
Deel dit bericht met je vrienden!