dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Niels Valk wint Knikkerspel

6 november 2010 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - Tijdens de zomerdag op 28 augustus in Hendrik-Ido-Ambacht bezochten honderden mensen de kraam van stichting Vrij Spel, de organisatie achter de Speelfabriek.  Alle kinderen kregen een luchtballon en konden raden hoeveel knikkers er in de glazen pot zaten. Niels Valk dacht dat er 637 knikkers in de pot zaten. Hij won hiermee het spel, want er zaten 640 knikkers in de pot. Stichting Vrij Spel heeft Niels een kadobon van de Intertoys ter waarde van 25 euro gegeven. Niels was superblij met deze bon en zal zeker komende zomer naar de Speelfabriek komen.

Stichting Vrij Spel hoopt dat vele kinderen ook komend jaar weer naar de Speelfabriek komen. Wilt u stichting Vrij Spel helpen, kijk dan op
www.speelfabriek.tk hoe u dat kunt doen, daar kunt u ook foto’s zien van het afgelopen jaar.

Deel dit bericht met je vrienden!