maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

Rookworst van Willem Boon bekroond met Goudkwaliteit

3 november 2010 (door Hans Huisman)

HENDRIK IDO AMBACHT - Tijdens 25e nationale VAS Vakwedstrijden zijn 14 ingezonden producten van slager Willem Boon aan de Schoof bekroond met het predicaat ‘‘Goudkwaliteit’’. Dit mag met recht een topprestatie genoemd worden.

Alle ingezonden producten zijn door een onafhankelijke vakjury beoordeeld op :
- uiterlijk aanzien en kleur
- geur en smaak
- consistentie
- versheid

De rookworst van Willem Boon heeft deze toets glansrijk doorstaan. Zo stelde de jury vast dat dit ambachtelijk gemaakte product van uitstekende kwaliteit is.
Natuurlijk is Willem Boon bijzonder verheugd over het oordeel van de vakjury. Het bijbehorende ‘’goudkwaliteit’’ certificaat heeft dan ook een ereplaats in de winkel gekregen.

Ook voor al zijn andere inzendingen, namelijk Bruine bonensoep, Goulashsoep, mosterdsoep, tonijnsalade, kip-keriesalade, salade de boeuf, kip- satésalade, hutspot met klapstuk, zuurkool stamppot, rode bietjes stamppot, hachee en grilworst heeft Willem Boon het predicaat ‘‘Goudkwaliteit’ gekregen.
Zeven van de inzendingen hebben zelfs het predicaat “GOUD PLUS “ meegekregen.

De nationale Slagers Vak Wedstrijden - georganiseerd tijdens de VAS op 1 en 2 november 2010 in Amsterdam - staan in de branche bekend als kwalitatief zeer hoogstaande wedstrijden.
Dit jaar nam een ongekend groot aantal slagers/versspecialisten deel aan deze wedstrijden.

Willem Boon:"Wij nodigen u uit weekend uit om onze bekroonde rookworst en salades te komen proven en uw eigen oordeel te geven!"

Lees meer over:

de schoof slager
Deel dit bericht met je vrienden!