dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Rijbewijs van beginnend bestuurder ingevorderd

2 oktober 2010 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - Het rijbewijs van een 27-jarige man uit Ridderkerk is vrijdagavond 1 oktober ingevorderd. De automobilist reed op de Veersedijk. De auto viel op door de hoge snelheid – 80 km waar 50 km p/u is toegestaan - een achterlicht dat stuk was en de remverlichting die het niet deed. Surveillerende agenten hielden de bestuurder daarop staande. De 27-jarige rook naar alcohol en werd een blaastest afgenomen. Hij had een promillage van 1,3 promille terwijl de maximale grens voor beginnend bestuurders 0,2 promille is en voor gevorderde bestuurders 0,5. Voorlopig is de man zijn roze papiertje kwijt. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Deel dit bericht met je vrienden!