donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Recreatiegebied Sandelingen-Ambacht feestelijk geopend

20 september 2010 (door Hans Huisman)

HENDRIK IDO AMBACHT - Op zaterdag 18 september was het feest in recreatiegebied Sandelingen-Ambacht. Het gebied werd officieel geopend. Voor bezoekers was er van 11.00 tot 16.00 uur een spetterend programma vol met leuke activiteiten voor jong en oud.

Het publieksevenement ging van start met een optreden van showband Sandido. Verder kon het publiek deze dag meedoen aan oud-Hollandse spelletjes, disc-golf, een rondleiding door het gebied met een bezoek aan de Frelustal en genieten van een valkeniershow. Voor de jonge bezoekers was er een springkussen en kan een ieder zich uitleven in de quadrapanna (opblaasbare voetbalkooi) met groot doel.

Voor de genodigden startte de dag om 10.00 uur met een korte presentatie van diverse partijen en verenigingen uit het gebied gevolgd door een fietstocht langs een aantal gebieden op IJsselmonde waar op locatie iets verteld werd over dat gebied. Aansluitend werden de bestuurders getrakteerd op een ijsco-act van IJsco Hasan met een lekker ijsje toe. Ook bezoekers konden zich deze dag laten verrassen en verwennen door de goochelende en jonglerende IJsco Hasan.

Verder was er een horecaplein met patat, broodjes, drinken, suikerspinnen en gratis limonade voor de allerkleinsten. Er was een informatiestand met informatie over o.a. de landinrichting IJsselmonde en het Natuur- en Recreatieschap IJsselmonde en werden bezoekers getrakteerd op leuke give away's.

Lees meer over:

recreatie sandelingen
Deel dit bericht met je vrienden!