woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Elly Bakker en Kees de Geus winnen zomeravondbridgecompetitie

26 augustus 2010 (door Hans Huisman)

HENDRIK IDO AMBACHT - De zomeravondbridgecompetitie van Bridgeclub 't Ambacht is woensdag 25 augustus afgesloten met een grandiose avond waar alle deelnemers die minstens 6x meegespeeld hadden, konden genieten van een smaakvol buffet, dit  tot grote tevredenheid van de deelnemers.

Er werd ook nog gebridged om prijzen en in de A-lijn waren Elly Bakker en Kees de Geus de winnaars, in de B-lijn waren dat Bas v.d. Jagt en Dick Jansen, in de C-lijn Wil Haverdings en Willemien Dingemans en tenslotte in de D-lijn waren Nellie en Nico van Duuren de koplopers. Gesproken kan worden van een geslaagde serie van avonden met vele deelnemers, ondanks het wereldkampioenschap voetballen waarmede geconcureerd moest worden.

Inmiddels is de reguliere competitie van Bridgeclub 't Ambacht weer begonnen en kunnen adspirant leden zich voor de maandag- en/of dinsdagavond nog aanmelden.

Lees meer over:

bridgeclub
Deel dit bericht met je vrienden!