woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Mannen aangehouden

24 augustus 2010 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - Twee mannen van 45 en 42 jaar uit Hendrik-Ido-Ambacht zijn op 23 augustus op de Tesselschadestraat aangehouden. Bij de politie was de melding binnengekomen dat er sprake was van een bedreigende situatie tussen deze twee mannen, waarbij mogelijk een mes in het spel was. De mannen bevonden zich op dat moment in een woning aan de Tesselschadestraat.

Toen agenten daar aan kwamen, bleek dat er van een ruzie of een bedreiging tussen de twee mannen geen sprake was. Wel werden bij de 42-jarige twee messen aangetroffen die in beslag werden genomen. Vanwege het bezit van deze twee wapens werd de man aangehouden.

Uit het onderzoek bleek eveneens dat de 45-jarige woordelijke bedreigingen zou hebben geuit. Daarop werd ook hij aangehouden. De jongste verdachte is na verhoor heengezonden en de 45-jarige is in verzekering gesteld. De politie zet het onderzoek voort.

Lees meer over:

aanhouding Tesselschadestraat
Deel dit bericht met je vrienden!