woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Volledige line-up Break Free Festival bekend

21 augustus 2010 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - Het belooft weer een fantastische dag te worden op 11 september in het Baxpark te Hendrik Ido Ambacht. Er is dit jaar weer een flitsend en gevarieerd programma samengesteld voor de tweede editie van het BreakFree Festval.

Voor de kinderen zal Ben Ketting weer zijn opwachting maken, bekend van zijn kinderprogramma’s op de televisie. Regioband Transit zal met bekende pop/rock nummers en eigen repertoire een boodschap van geloof gaan neerzetten. Ook nieuwkomer en meidengroep Pure, hun nieuwe album is net uitgekomen, zal op geheel eigen wijze God groot maken. Insalvation is al een bekende naam in de gospelwereld, evenals Matthijn Buwalda, één van Nederlands bekendste gospelartiesten. Hun repertoire zal dan ook bij velen bekend in de oren klinken. Als afsluiter van de avond zal Just Him tóch optreden, in tegenstelling tot eerdere berichten. Zij zullen op feestelijke wijze het festival afsluiten met een grandioos optreden, net als vorig jaar.

Tussen al deze artiesten door zal er voor de eerste keer een heus “meezing” concert worden georganiseerd. De spreker is Danny Dane, bekend als jeugdoudste van Nehemia Ministries, die door middel van multimedia en een mime-stuk zal spreken over het thema Break Free. Ook zal dit jaar the Christian Dance Company laten zien, dat je met dans veel meer kan dan alleen maar bewegen.
 
Natuurlijk is er op het terrein nog veel meer te doen, met een kinderprogramma, veel standjes en nog veel meer. Voor meer informatie, zie www.breakfreefestival.nl.

Zie ook:

Lees meer over:

evenement break free festival
Deel dit bericht met je vrienden!