dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Basketbalvereniging Flax Field Fighters viert 25-jarig jubileum

20 augustus 2010 (door Hans Huisman)

HENDRIK IDO AMBACHT - Op zaterdag 18 september 2010 zal Basketbalvereniging Flax Field Fighters (bv F.F.F.) uit Hendrik-Ido-Ambacht haar 25-jarig jubileum vieren. Bv F.F.F. is opgericht op 11 september 1985 en staat bekend als een groeiende en ambitieuze sportvereniging in de Drechtstreek.

De vereniging
De vereniging heeft ruim 125 leden in de leeftijd van 8 – 55 jaar. Mede door het grote aantal jeugdleden heeft de vereniging een belangrijke maatschappelijke- en sociale bijdrage in het vormingsproces van de jeugd in onze gemeenschap.

Bv F.F.F. staat bekend om haar familiaire sfeer, waardoor zowel spelers als supporters zich hier uitstekend thuis voelen. De kracht van bv F.F.F. zit hem in het feit dat er altijd gebruik wordt gemaakt van eigen leden om de gestelde doelen te bereiken. Dit beleid zorgt voor een goede continuïteit en een grote betrokkenheid binnen de vereniging.

Ook sportief gezien kent de vereniging haar hoogtepunten. Afgelopen seizoen hebben 6 van de 10 teams gestreden om het kampioenschap, waarvan 2 teams dit resultaat ook bereikt hebben.

Jubileum
Het 25-jarig jubileum zal gevierd worden met een dag vol activiteiten voor jong en oud (aanvang 14.00 uuur), waarin sport, spel en plezier centraal zullen staan. Aansluitend (17.00 uuur) zal er een barbecue plaatsvinden, welke gevolgd wordt door een feestavond (19.00u-02.00u) voor alle leden, supporters, sponsors, adverteerders, oud-leden en andere genodigden. Op de website van de basketbalvereniging is te zien wie zich tot op heden heeft opgegeven. Ook hebben zich inmiddels heel wat oud-leden zich opgegeven.

Deze dag zal plaatsvinden op het grasveld gelegen naast de DOCK-03.
De feestavond vindt plaats in de DOCK-03 met entertainment van DJ RED en DJ Ruben.

Leden en oud-leden kunnen zich uiterlijk 1 september aanmelden via het formulier op de website of een mail sturen naar jubileum@flaxfieldfighters.nl. Men dient ook door te geven of men wel of niet komt mee eten.

Deel dit bericht met je vrienden!