woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Grote namen op Baxpop ondanks bezuinigingen

9 augustus 2010

HENDRIK IDO AMBACHT - Ondanks het grote succes van Baxpop 2009 was de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht genoodzaakt te korten op de subsidie voor Baxpop 2010. Hierdoor zag het er een tijdje naar uit dat Baxpop 2010 geen doorgang kon vinden. Maar Dock-03 en Stichting Cascade hebben samen met een aantal sponsoren de krachten gebundeld om het avondprogramma door te laten gaan. Dit festival moest doorgaan, voor Ambacht en voor de jeugd van Ambacht. Zoiets prachtig mocht niet verloren gaan. De organisatie dankt hiervoor alle sponsoren en medewerkers.

Na het grote succes van vorig jaar pakt Baxpop dit keer zelfs nog groter uit. Met 's avonds house en dance gaat Baxpop dit jaar weer los! De avond start met DJ Alano Tekashi, de huisdj van Baxpop. Hij draagt daarna de djbooth over aan Lucien Foort. De slotact van editie 2010 is niemand minder dan Don Diablo. Zowel Lucien Foort waren al eerder op Baxpop te bewonderen en beiden zijn zeer enthousiast om weer terug te keren in het Baxpark.

Door de bezuinigingen is de organisatie wel genoodzaakt entree te heffen.De organisatie heeft getracht het toch toegankelijk te houden door € 5,00 entree te heffen.

Deel dit bericht met je vrienden!