dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Uitgebreid cursusaanbod bij Bouquet

5 augustus 2010 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT/ZWIJNDRECHT - Volksuniversiteit Bouquet presenteert deze week het cursusprogramma voor 2010-2011. Een uitgebreid programma met ruim 250 cursussen, workshops, lezingen en excursies op allerlei gebied.

Naast het grote talenprogramma is er een ruime keus in creatieve cursussen, computercursussen, cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en verzorging, kunst en cultuur en speciale cursussen voor senioren.

Veel nieuwe cursussen dit jaar o.a. Schilderen à la Hundertwasser, het maken van een Oceandrum, filmen met de digitale camera, workshops Fresco en Grisaille schilderen, een 3-daagse fotoreis naar Frankrijk en de cursus Persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit. Een leuke cursus waarin u leert op een andere manier tegen uw leven en gewoontes aan te kijken en daar desgewenst veranderingen in aan te brengen.

Alle activiteiten staan uitgebreid beschreven in het mooie programmaboekje, dat in Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht deze week huis aan huis wordt bezorgd. Het boekje kan ook worden afgehaald bij de bibliotheek. Wilt u het liever toegestuurd krijgen belt of mailt u dan even: 078-6813543 of info@volksuniversiteit-bouquet.nl

Voor meer informatie kunt u terecht op de open avonden van Bouquet.
- Op woensdag 18 augustus bent u van harte welkom in het Walburgcollege, Norderstedtplein 6 in Zwijndrecht en
- op dinsdag 24 augustus in het gebouw van Bouquet, Witte de Withstraat 59 in Hendrik Ido Ambacht.
Telkens van 19.00-21.00 uur. Op de informatieavonden zijn veel docenten aanwezig om vragen te beantwoorden over de inhoud van hun cursussen en om voorbeelden te laten zien.
Bouquet zal ook met een kraam aanwezig zijn op de “Zomerdag” in Hendrik-Ido-Ambacht op zaterdag 28 augustus.

Het complete programma staat op de website: www.volksuniversiteit-bouquet.nl 

Lees meer over:

kunst bouquet
Deel dit bericht met je vrienden!