donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Twee inwoners uit Ambacht verongelukt bij vliegramp

14 mei 2010 (door Hans Huisman)

HENDRIK IDO AMBACHT - Op 12 mei zijn tijdens de vliegtuigcrash in Tripoli de zusjes Joyce en Julia Rotsteeg uit Hendrik-Ido-Ambacht omgekomen. Zij waren op weg naar huis na een mooie reis van 17 dagen door Afrika. Beiden met nog een heel leven voor zich. Joyce werkte bij een Woningcorporatie in Rotterdam en Julia zou met ingang van het nieuwe schooljaar gaan studeren in Amsterdam.

Vanaf maandag 17 mei ligt er in het gemeentehuis van Hendrik-Ido-Ambacht aan de Weteringsingel 1 een condoleanceregister. Van maandag tot en met vrijdag kan iedereen van 08.00 uur tot 17.00 uur en op maandagavond van 18.30 tot 20.00 uur zijn of haar bericht hierin achterlaten.

Lees meer over:

overleden
Deel dit bericht met je vrienden!