woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Fietsendiefstal is geen Ambacht

12 mei 2010 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - Burgemeester Jonker gaf op woensdag 12 mei a.s. het startschot voor de preventieactie ‘Fietsendiefstal is geen Ambacht’. Locatie was de fietsenstalling bij winkelcentrum "De Schoof". Om 14:00 arriveerde de burgemeester per fiets en voerende enkele handelingen  uit om te voorkomen dat zijn fiets werdt gestolen.

De actie ‘Fietsendiefstal is geen Ambacht’ is een initiatief van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht in nauwe samenwerking met onder meer de politie Zuid-Holland-Zuid en de Fietsersbond. De komende vier woensdagen zullen beurtelings bij de fietsenstalling van winkelcentrum De Schoof of zwembad De Louwert zadelhoesjes worden uitgedeeld door leerlingen van ROC Zadkine en voorlichting worden gegeven. 

Lees meer over:

fietsendiefstal
Deel dit bericht met je vrienden!