donderdag 20 januari 2022

Alles over Ambacht

Van der Heide en Nijs winnen Oranjedrive

1 mei 2010 (door Hans Huisman)

HENDRIK IDO AMBACHT - Cultureel Centrum Cascade was afgelopen donderdag 29 april weer helemaal gevuld met bridgers die met veel enthousiasme aan de door de Oranjevereniging en Bridgeclub 't Ambacht samen georganiseerde Oranjedrive meededen. Als beloning kreeg iedereen naar keuze een oranjebitter of een glaasje ranja.

De drive werd in de A-lijn gewonnen door het koppel Aad v.d. Heide en Peter Nijs met 60,7%. In de B-lijn waren het Evelien en Ed Rijckevorst met 61,5 % de koplopers, in de C-lijn konden Carla en Piet van Weenen met 60,4% als eerste hun prijs ophalen, in de D-lijn waren dat Jan en Bini Mooi met het hoogste percentage van de avond, n.l. 68,7% en tenslotte in de E-lijn waren het de helemaal uit Oudekerk a/d IJssel overgekomen Wil en Arie Blok met 68,4% de winnaars.

Lees meer over:

cascade bridgeclub
Deel dit bericht met je vrienden!